• Zazu is gevestigd aan de Amalialaan.

    Google Maps

Vier FD Gazellen Awards voor snel groeiende bedrijven Baarn

BAARN Vier bedrijven uit Baarn ontvingen dinsdagavond een FD Gazellen Award. De Gouden Gazelle (categorie kleine bedrijven) was er zelfs voor Credit Linked Beheer. Dit bedrijf 'scoorde het best op het gebied van omzetgroei, winstgevendheid en de groei van het personeel.'

Deze prijs van het Financieele Dagblad is er voor ondernemingen die tenminste met 20 procent in omzet groeiden over de afgelopen drie boekjaren. Er werden in theater Orpheus in Apeldoorn prijzen voor de drie oostelijke provincies (Utrecht, Gelderland en Overijssel) in drie categorieën uitgereikt: kleine ondernemingen (250.000 tot 2 miljoen omzet), middelgroot (2 tot 10 miljoen) en groot (boven 10 miljoen omzet).

De drie overige Baarnse ondernemingen zijn in de categorie 'klein' de CxO Groep en Zazu en in de categorie 'groot' PharmaLead Healthcare.

OOST De drie oostelijke provincies leveren relatief veel snelle groeiers, schrijft het Financieele Dagblad. ,,Zij huisvesten dit jaar 31 procent van alle 770 FD Gazellen, terwijl het aandeel van de regio in het totaal aantal bedrijven in Nederland op 26 procent uitkomt. Met name de stad en provincie Utrecht scoren goed."