• Trends voor de lente

Trends voor de lente van 2019

Advertorial

Ieder seizoen brengt nieuwe trends met zich mee op het vlak van pedicures, nagelstijlen en kapsels. Het is altijd fijn om er geweldig uit te zien en voor velen een leuke bezigheid om hierbij ook rekening te houden met de trends die er op dat moment gaande zijn. Lees vooral verder als je meer te weten wilt komen over de trends van de aankomende lente op het gebied van pedicure, kapsels en nagelstijlen.

De trends in de pedicure en nagelstudio’s
Voor veel vrouwen is de pedicure een echt uitstapje en voelt het goed om mooi verzorgde voeten en nagels te hebben. Een van de belangrijkste trends van komend voorjaar is bloemen en florale patronen. Deze florale motieven kunnen worden gecombineerd met lichte pastelkleuren zoals licht roze en crème. De combinatie van deze kleuren en patronen geven een licht en vrolijke sfeer. Van belang bij het design van deze “nail art” is dat de combinatie van kleuren en patronen één stijl moeten zijn en een geheel moeten vormen. Voor speciale gelegenheden kunnen de nagels nog verder versierd worden met kleine kristallen of gekleurde steentjes.

Bij zowel de pedicures als de nagelstudio’s wordt er komende lente rekening gehouden met een vrij rustige en “naakte” stijl. De nagels op de handen en voeten mogen er niet te over de top uitzien, maar een redelijk natuurlijke en elegante uitstraling hebben. De lichte kleuren die gebruikt worden bij de designs helpen hier zeker bij en ook zal soms een transparante nagellak voorkomen.

Trends van kappers voor de lente
Er zijn een aantal trends die van belang zullen zijn in de lente van 2019. Zo is halflang haar bijvoorbeeld al een redelijke tijd een grote trend, en deze zal zich ook in 2019 blijven voortzetten. Bobkapsels zijn deze lente bijvoorbeeld helemaal in, en de meest gangbare lengte hierbij is de kaaklengte of net iets langer. Ook nog korter haar met een tomboy look is in 2019 een grote trend. Tegenwoordig kan bijna iedereen kort haar hebben. Dus vind snel online jouw nieuwe favoriete kapper om een nieuw, uitdagend kapsel uit te kiezen.