• La Pearl

Nieuw! La Pearl Nails & Beauty

BAARN Woensdag 4 april opende Mai Thao Nguyen haar nagel en beauty studio in hartje Baarn. Een lang gekoesterde droom werd werkelijkheid. De uit Almere afkomstige vriendinnen en het zusje van Mai besloten dat 2018 hun jaar zou worden en gingen op zoek naar een geschikte locatie.

Laanstraat 102 is het geworden en na een korte verbouwing kunnen de dames aan de slag. De omliggende ondernemers konden al kennis maken tijdens de opening. ,,We kregen een warm welkom van de buurtgenoten, die ook op de opening ons een bezoek brachten," aldus Mai Thao.

De stoelen voor de pedicure behandeling zijn voorzien van massage mogelijkheid, waarbij de klant heerlijk ontspannen zijn of haar voeten onderhanden kan laten nemen. Er staan ook diverse spa behandelingen op het programma. In de aparte ruimte achterin worden de schoonheidsbehandelingen gegeven; wenkbrauwen epileren en verven, de speciale wimperlift, verlenging en verven. Het team is gecertificeerd in de diverse disciplines.

De nagel behandelingen zijn uitgebreid en de dames laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. U kunt een afspraak maken of gewoon even binnenlopen om uw wensen kenbaar te maken. Telefonisch afspreken kan 06-18481118 of per mail lapearlnails@gmail.com