Mini Scandinavië markt in Baarn

Na vijf keer een Noorse truien dag, organiseert Tienke Voeten van www.noorsetrui.nl op 16 november voor de tweede keer een Scandinaviëmarkt in het centrum van Baarn. In haar webshop vind u Stijlvolle en Unieke Noorse truien en vesten uit Noorwegen en Denemarken. Ze verkoopt de merken Norlender, Dale of Norway (Noorwegen) en ook het prachtige merk Laesoe Knitwear uit Denemarken.

De Baarnse onderneemster liep al een tijdje rond met het idee om zelf een gezellig evenement te organiseren. Door haar deelname aan wintermarkten heeft ze diverse collega standhouders ontmoet die originele Scandinavische artikelen verkopen. U kunt deze dag een reisje boeken naar het hoge Noorden. Uw interieur verfraaien met Noors Design. Of haalt u de Scandinavische Kerst in huis met gezellige cadeau artikelen. Verwen uzelf met een hand gemaakt sieraad van elandleer en voor de liefhebbers zijn er prachtige elanden en leuke cadeaus. Het echte buitenleven gevoel krijgt u van mooie praktische producten zoals Stoves en hout klovers. Voor de inwendige mens is er veel lekkers uit Scandinavië . Onder andere : Snoepgoed, chocolade, noten en kruiden. Voor de muzikale omlijsting zal in de middag een Scandinavische zangtrio kerst liederen ten gehore brengen. Uiteraard zullen wij ook niet ontbreken met onze collectie Noorse truien en vesten.

Deze Scandinavië markt zal binnen plaats vinden in het prachtige centrum van Baarn. Achter de grote kerk op De Brink ligt het zalencentrum De Herberg van Paulus. Gratis parkeren en op loop afstand van het station. U bent deze dag welkom tussen 10.30 uur en 17.00 uur. Stationsweg 16 Baarn. Toegang is gratis.