• De bijeenkomst van 20 juni was in De Kastanjehof.

    Bizon

Mannen netwerken anders dan vrouwen

LAGE VUURSCHE Wist jij dat mannen anders netwerken dan vrouwen? De leden en gasten van netwerkvereniging BIZON in ieder geval niet. Lees verder voor het antwoord. Het was een van de vele nuttige tips die ondernemer en business coach Adinda Keizer de ondernemers meegaf op het Zomerevent op donderdag 20 juni in De Nieuwe Kastanjehof in Lage Vuursche.

Het eerste BIZONdere ZomerEvent is goed ontvangen. Adinda Keizer was een enthousiaste en inspirerende spreker en het eten en de gastvrijheid van De Nieuwe Kastanjehof waren top. Bij dit eerste BIZON Zomerevent waren naast uiteraard leden, ook ondernemers buiten Baarn en uit de regio van harte welkom. Ruim twintig zelfstandigen leerden elkaar beter kennen tijdens een overheerlijk tweegangenmenu en een stoelendans halverwege. Na het eten was de vloer voor Adinda die uitlegde hoe je effectiever netwerkt. Ook ging ze in op het feit dat je als ondernemer verschillende type netwerken hebt - die ieder een ander beroep op je netwerkvaardigheden en activiteiten doen.

De tip 'Zorg dat je niet alleen vertelt wie je bent en wat je doet, maar vooral wat jou onderscheidt van de rest' viel ook in goede aarde. Onder de bezielende leiding van Adinda werd ter plekke meteen geoefend met alle tips.

Maar hoe zit het nou met mannen en vrouwen? Dat verschil zit hem vooral in de fysieke houding en het effect daarvan op je gesprek. Mannen staan naast elkaar, vrouwen tegenover elkaar. Mannen blijven de ruimte scannen, vrouwen kijken alleen naar elkaar. Ga het maar eens uitproberen op de volgende netwerkbijeenkomst.

BIZON is er voor ZZP'ers en kleine ondernemers uit Baarn en omgeving. Het volgende evenement is een bedrijfsbezoek op 10 september naar Purple Media in Baarn waar de leden alles gaan leren over SEO. Alle informatie over BIZON is te vinden op de website www.bizonbaarn.nl.