• Frans Bauer neemt op 24 zijn eigen showband mee naar het openluchttheater aan de Soesterbergsestraat.

    WILLIAM RUTTEN

Frans Bauer brengt levenslied

Advertorial

SOEST De programmeurs van Cabrio weten het zeker: op vrijdag 24 mei gaan de voetjes van de vloer in het openluchttheater. Niemand minder dan Frans Bauer geeft op deze avond samen met de Holland Showband een concert waarbij niemand stil kan blijven zitten! Het theater opent om 19.30 uur en het concert begint om 20.30 uur. Een ticket kost 34,50 euro.

Frans Bauer is volkszanger pur sang, zijn aanstekelijke liedjes weten het publiek altijd in vervoering te brengen. Met zijn eigentijdse vorm van het levenslied is hij uitgegroeid tot een van de succesvolste zangers van Nederland.

PERSOONLIJKHEID Bekende nummers als 'Als sterren aan de hemel staan' en 'Heb je even voor mij' zijn een begrip geworden. Met zijn warme persoonlijkheid zal Frans Bauer, zeker in de intieme sfeer van het openluchttheater, voor een onvergetelijke avond zorgen. Het wordt een uniek feest met een lach en een traan en veel gezelligheid!

VOORVERKOOP Het is niet vaak voorgekomen dar de geliefde Noord-Brabander in Soest of omgeving heeft opgetreden. Een reden te meer, vinden ze bij Cabrio, om een kaartje voor het concert op 24 mei te bemachtigen. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna op de Van Weedestraat of via www.openluchttheatersoest.nl.
Meer informatie is terug te vinden op https://www.openluchttheatersoest.nl/agenda/517/frans-bauer-live-in-concert of via Facebook https://www.facebook.com/CabrioOpenluchttheater.

TOPARTIESTEN Na de openingsacts van anderhalve week geleden is Frans Bauer de opmaat naar een lang (zomer)seizoen met veel topartiesten en acts. Een aantal concerten is al uitverkocht, zoals dat van Nick & Simon (12 juni) en de Edwin Evers Band (12 september). Maar de programmering van Cabrio biedt nog veel meer met onder meer tributes to Johnny Cash, Michael Jackson en George Michael. The Prague Philharmonic Orchestra (en andere orkesten komen naar de Soesterbergsestraat en er is een opera-uitvoering in de open lucht. Kinderen komen aan bod met onder meer een voorstelling van Dirk Scheele. Voor liefhebbers van cabaret komt Pieter Derks.