• Kees Broertjes: ,,Wanneer je sterker bent kan je meer doen en als je meer doet verbrand je meer.”

    Peter Beijer

Fit worden bij SlimStreet

Advertorial

BAARN ,,Bij ons kan je fit worden, ook als jij je niet thuis voelt in een sportschool." Kees Broertjes van SlimStreet biedt een slim trainingsconcept aan. Fitnessen met de beste begeleiding en persoonlijke aandacht en dat in een veilige en vertrouwde omgeving. Sinds kort in Baarn op de Laanstraat 41C.

Peter Beijer

Kees Broertjes, eigenaar van SlimStreet, legt uit hoe Milon Cirkel werkt. De verslaggever ondervindt De Milon Cirkel aan den lijve.

CHIP Kees: ,,Kijk hier leggen we gegevens vast zoals lengte en gewicht. Nou gaan we een scan van je maken." Op het computerscherm ziet ondergetekende zichzelf. De gegevens worden uitgelezen en opgeslagen op een chip in een armbandje. ,,Met dat armbandje kan je langs de verschillende fitnessapparaten die automatisch aan jou worden aangepast", vertelt Kees.

MILON CIRKEL ,,Doordat wij maatwerk leveren kan de trainingstijd efficiënter benut worden. Met de Milon Cirkel train je niet alleen alle grote spiergroepen, maar werk je ook aan je conditie en uithoudingsvermogen! Met de Milon Cirkel train je twee keer in de week 35 minuten. Ons professioneel team staat garant voor een intensieve begeleiding waarbij de veiligheid voorop staat. Je loopt geen blessures op bij het sporten. Het gaat ook om sterk worden. Het ontwikkelen van je spieren, want die zetten je in beweging. Tot op hoge leeftijd kan je aan je spieren werken. Wanneer je sterker bent kan je meer doen en als je meer doet verbrand je meer."

LEVENSSTIJL Fit worden en het voorkomen of verhelpen van klachten aan rug, nek, schouders en heupen zijn een belangrijke motivatie om bij SlimStreet te gaan sporten. Maar dat is niet het enige vertelt Kees: ,,Onze lifestyle-coaches gaan met de klant aan de slag om een andere levensstijl op te pakken. Een beter voedingspatroon en meer bewegen. Dieet? Nee daar geloof ik niet in. Diëten is iets wat je voor tijdelijk doet, dan ben je blij dat je daar weer van af bent en verval je in het oude patroon. Het is toch veel beter wanneer mensen blij zijn als ze een ander voedingspatroon en ander levenswijze hebben en dit kunnen vasthouden? Dan krijg je echte resultaten!"

FIVE Met het Five-trainingsprogramma worden het lichaam uitgedaagd om in de juiste houding te komen. Kees: ,,Tegenwoordig doen mensen veel zittend werk en ook in hun vrije tijd is men achter de computer te vinden. Met dit programma maken wij weer recht wat de voorovergebogen houding krom heeft gemaakt. De nadruk van deze training ligt op het achterwaarts strekken van het lichaam. Dit compenseert de voorovergebogen lichaamshouding waarin we ons veelvuldig bevinden. Achterwaarts strekken is gezond. Het blijkt een enorm positief effect te hebben op het verbeteren van de bewegelijkheid van je lichaam. Niet alleen senioren, kantoormedewerkers of mensen met een zwaar fysiek beroep hebben baat bij deze nieuwe methode. Ook steeds meer atleten nemen Five op in hun trainingsschema. Mensen die de trainingswijzen van SlimStreet willen ervaren zijn van harte uitgenodigd voor een gratis en geheel vrijblijvende proeftraining."

SlimStreet
Laanstraat 41-C tel: 035 603 7235
www.slimstreet61-5.nl/