• Hanneke Kiel

BIZON officieel opgericht

BAARN BIZON, het Baarnse Inspirerende Zelfstandige OndernemersNetwerk, zal op vrijdag 15 juni officieel worden opgericht. BIZON is voortgekomen uit de LinkedIngroep BZON. Aanleiding hiervoor was het ontstaan van het Platform Ondernemend Baarn (POB), waarin alle Baarnse ondernemersverenigingen periodiek met elkaar en met de gemeente aan tafel zitten.

Tot nu toe was BIZON een vereniging in oprichting, maar de drie voorgestelde bestuursleden achten het nu tijd om de vereniging officieel te installeren. Dat gebeurt op vrijdag 15 juni tijdens een speciaal bedrijfsbezoek aan de Wintertuin Experience.

Doel van BIZON is een platform te bieden aan Baarnse ZZP'ers en kleine ondernemers om elkaar te vinden en gevonden te worden. Daarnaast het bekrachtigen van de onderlinge verbanden en het delen van kennis tijdens bedrijfsbezoeken en bijeenkomsten met een inhoudelijk thema. Het bestuur van de vereniging zal worden gevormd door: voorzitter Madeleine Boerma (Het Zakelijke Hart), penningmeester Guido Victor de Vries (ComfortAdvies) en secretaris Hanneke Kiel-de Raadt (Boekportret.nl).

Alle zelfstandige professionals en kleine ondernemers die werken en/of wonen in Baarn en andere belangstellenden zijn van harte welkom op de speciale bijeenkomst op 15 juni in de Wintertuin. Naast de officiële oprichting van de vereniging, zal Karen Sikkema tijdens een rondleiding vertellen over de plannen van haar bedrijf Living Story met de Wintertuin Experience. Vervolgens kunnen de deelnemers daar direct mee kennis maken, door de interactieve game in het Cantonspark te spelen: Het mysterie van de Botanische Tuin, met behulp van een app op de smartphone. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Vrijdag 15 juni van 15.30 tot 18.30 uur in De Wintertuin, ingang via de Abel Tasmanlaan of Faas Eliaslaan. Toegang: BIZON-breed-leden: gratis, BIZON-basis-leden: € 12,50, niet-leden: € 25,00.
Meer informatie en inschrijving: www.bizonbaarn.nl