• Claire van Uden, Manon Barrau en Noëlle van Amsterdam (vlnr): ,,Dagelijks stappen er vele mooie klanten tevreden de deur uit.”

    Peter Beijer

Alle beauty onder één dak in Baarn

BAARN Uiterlijke verzorging combineren met ontspanning. Dat is de basisgedachte bij de professionals die werkzaam zijn bij de beautysalon van Nailcare Manon. Verschillende ondernemers met diensten die op elkaar aansluiten en dat allemaal onder één dak. Puur gemak voor de vrouwen (of mannen) die op een ontspannen manier mooi willen zijn voor een bezoek aan haaratelier, kapster, nagelstyliste, pedicure, wimper- en wenkbrauwstyliste en schoonheidsspecialiste.

Peter Beijer

De entree bij Nailcare Manon is toegankelijk, vriendelijk en open. De wandeling door het pand vaan de Faas Eliaslaan 30 A gaat langs verschillende kamers waar klanten soms letterlijk onder handen worden genomen. Een vrouw ligt ontspannen in een kappersstoel terwijl haar blonde lokken worden gewassen door Claire van Uden. Het is de voorbereiding op een behandeling waarin de haardos van de klant nog mooier en voller wordt.

Claire is een van de sympathieke gastvrouwen bij Nailcare Manon. Zij is de eigenaresse van haaratelier Djarling ByClaire, heeft haar eigen lijn ByClaire en naast haar zaak bij Manon heeft zij ook een goedlopende kapperszaak aan de beroemde P.C. Hooftstraat in Amsterdam. ,,Het is mijn passie om mensen mooi te maken. Haar is zo belangrijk aan het uiterlijk. Hairextensions zorgen voor een fantastisch effect. Hét concept om op een veilige en mooie manier haar te verdikken of te verlengen. Een verrijking voor je uiterlijk, ook bij haarproblemen die ontstaan door stress of problemen tijdens de zwangerschap."

Waar Claire bezig is om haar dikker en langer te maken daar is Noëlle van Amsterdam actief met kleuren, föhnen en knippen. De kapster is professioneel opgeleid aan de kappersacademie en heeft haar ervaring onder meer opgedaan bij de beroemde kapper Rob Peetoom. ,,Ik word bij Nailcare Manon de kleurspecialist genoemd. Dagelijks geef ik kleuradvies, voor vrouwen en mannen. De kleur van het haar vertelt iets over de persoonlijkheid van iemand. Een goed gekozen haarkleur kan het beste in jou naar boven halen. Highlights en/of lowlights geven haar diepte en een natuurlijke look. Naast kleuren zorg ik ook voor knippen en föhnen in model, zowel bij vrouwen, mannen als kinderen. Ik werk met de producten van Redken."

Naamgeefster en eigenaar Manon Barrau is tevreden over de beautyservice van haar salon. ,,Wij hebben een uitgebreide webshop en groothandel in diverse beautyartikelen en verzorgen opleidingen zoals nagelstyling, voet- en handreflex en een manicure-opleiding. Onze professionals staan elke dag klaar om handen (en voeten) een verzorgde uitstraling te geven. De keuze is divers; van een manicure tot Lak Gel en van nagelverlenging met Gel of Acryl tot French Pedicure behandelingen. Wij hebben een breed kleurenpalet met veelal NCM Producten en wij zijn gespecialiseerd in behandelingen van traumanagels. Dagelijks stappen er vele mooie klanten tevreden de deur uit." Voor een afspraak en meer informatie (035) 5430014 of info@nailcaremanon.nl. https://nailcaremanon.nl, Faas Eliaslaan 30A.