• De Royal Disco Party werd in mei voor het eerst gehouden.

    Sjaak Hoogendoorn

Win kaarten voor Royal Disco Party in Theater de Speeldoos

BAARN De Baarnsche Courant mag twee vrijkaarten weggegeven voor de Royal Disco Party die vrijdagavond 2 november vanaf 20.30 uur in het theatercafé van Theater de Speeldoos wordt gehouden. Wie nog geen kaarten heeft, maakt kans om er alsnog bij te zijn. Om voor de kaarten in aanmerking te komen, dient u de titel van uw favoriete discoplaat te mailen, samen met uw contactgegevens, naar baarnschecourant@bdu.nl. U kunt ook reageren via de Facebookpagina van de Baarnsche Courant. U kunt uiterlijk maandag 29 oktober 12.00 uur reageren. De winnaar van de twee kaarten, krijgt persoonlijk bericht.

Iedereen van 25 jaar en ouder kan zich uitleven op de dansvloer op nummers zoals Relight my Fire, Le Freak, Disco Inferno, Pump up the Jam, No Limit, Billy Jean & nog veel meer. DJ's Rik & Ed draaien weer disco tophits uit de '70s, '80s & '90s.

Afgelopen mei vond de eerste Royal Disco Party plaats op initiatief van DJ's Rik en Ed, Eric Mathura en toenmalig theaterdirecteur Peter Joziasse. Ondanks het tropische zomerweer die avond werd het een groot succes. De dansvloer stond de hele avond bomvol. Een tweede editie kon daarom niet uitblijven. DJ Ed enthousiast: "Het publiek heeft enorm genoten afgelopen mei. Maar Rik en ik niet minder. Het was echt een topavond. We kijken nu al uit naar de tweede editie in november. Het zal dan zeker niet zo warm zijn, dus hopelijk nog meer mensen op de dansvloer dan de eerste keer!"

Ook deze keer roept de organisatie iedereen op om net als de DJ's in disco outfit naar de party te komen. Wie niets geschikts in de kast heeft hangen, zou een outfit kunnen huren. Hiervoor tipt de organisatie Incognito Kledingverhuur in Leusden. Verkleed komen is uiteraard niet verplicht.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 15 (inclusief welkomstdrankje) via speeldoosbaarn.nl/disco.