• Een voorbeeld van een paasarrangement.

    VU Baarn

VU workshop paastafelarrangement

BAARN De week voor Pasen luidt VU Baarn de lente in door het maken van een eigen paasarrangement. Eieren, veren, kuikens, maar ook prachtige bloesemtakken, lentebloemen en vele soorten groen. In deze workshop maken de deelnemers met natuurlijke materialen onder deskundige begeleiding van Emmy Schaap-Blauw een paastafelarrangement in een schaal. Er is voldoende keuze zijn uit vele soorten groen, natuurlijke paasmaterialen, bloesemtakken, bloemen en overige materialen waarmee cursisten een persoonlijk tafelstuk kunnen maken. Er zijn vele mogelijkheden in samenstelling van materiaal en ontwerp.

Emmy Schaap-Blauw heeft haar roots in de bloemenwereld liggen. Na een onderbreking van enkele jaren heeft zij haar passie weer opgepakt en is zij www.emmysgroenewereld.nl gestart. Zij geeft bloemschik workshops aan jong en oud en levert bloemwerk op bestelling. De natuur en het werken met seizoensgebonden materialen staan bij haar centraal. Bent u nieuwsgierig geworden? Schrijf u dan in voor deze leuke workshop en verleg uw grenzen.
Materiaalkosten € 15,00 rechtstreeks bij de docent te voldoen. Wie zelf een scherpe snoeischaar heeft en een stevige ijzerdraadtang, kan die meenemen en gebruiken tijdens de workshop.
Donderdag 11 april van 19.30 tot 22.00 uur bij Scouting MKWJ, Dillenburglaan 1, Baarn. Docent: Emmy Schaap-Blauw. Prijs: € 25,00. Cursuscode: H18011.

Inschrijven voor deze cursus is mogelijk via www.volksuniversiteitbaarn.nl.