• Jules Croiset (l) en Victor Reinier.

    Piek

Toneel-komedie 'Een goed mens' met Jules Croiset & Victor Reinier op podium Baarn

BAARN Een originele thrillerkomedie van Flip Broekman die gespeeld wordt door acteerkanonnen Jules Croiset en Victor Reinier. Als de oude psychiater zijn praktijk sluit, krijgt hij nog een laatste bezoek van een intrigerende jongere man die wel heel veel van hem wil weten. Hoe kijkt hij terug op zijn leven, zijn de verwachtingen die hij had uitgekomen en is hij tevreden met hoe alles ging?

De twee mannen blijken, ondanks de onbevangenheid van de één en het cynisme van de ander, veel met elkaar gemeen te hebben. In een confrontatie die even pijnlijk als verhelderend is, weten ze elkaar een behoorlijke spiegel voor te houden. Tot welke conclusie leidt dit? Hadden ze sommige dingen achteraf anders aangepakt of komen ze er achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is?

Een goed mens is op dinsdag 30 april om 20.15 u te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Voorafgaand aan de voorstelling kan men vrijblijvend een inleiding bijwonen. De inleiding start om 19.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor € 29,00 per kaart. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 29,50. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail.

De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en een half uur voor aanvang van de voorstelling. Op dinsdag is de theaterkassa gesloten.