• Advocaat Mr. Gerard Spong staat vrijdag 15 februari op de planken van Theater de Speeldoos.

    Martijn Berk

Theaterspecial met strafrechtadvocaat Gerard Spong

BAARN Advocaat Mr. Gerard Spong staat op vrijdag 15 februari om 20.15 uur op de planken van Theater de Speeldoos met zijn theatercollege 'In Vertrouwen'.

Sprong treedt regelmatig op in de media. Zo was hij onder meer te gast in NOVA 'College Tour' en was hij één van de geïnterviewde topadvocaten in de tv-serie 'Kijken in de ziel'. Ook wordt hij geregeld gevraagd om zijn visie op actuele gebeurtenissen te geven in tv-programma's als 'Pauw' en 'De Wereld Draait Door'. Daarnaast heeft hij meerdere (misdaad-)romans uitgebracht zoals 'De Breuk' in 2013, 'De uitvaartverzorger' in 2016 en samen met Peter R. de Vries 'P.S. dit is vertrouwelijk' in 2018.

Nu is advocaat Mr. Gerard Spong te zien in het theater met de unieke college-voorstelling 'In Vertrouwen'. Tijdens deze voorstelling vertelt Spong in eigen persoon over zijn leven en carrière als één van Nederlands meest vooraanstaande Strafrechtadvocaten. Spong zit al veertig jaar in het vak en is maar liefst zeven keer uitgeroepen tot Nederlands beste advocaat.

MOORDZAKEN Spong geeft een intrigerende kijk in het functioneren van een advocaat in strafzaken. De taakopvatting van een advocaat, dilemma's en bewijsperikelen komen ruim aan bod. Spong bespreekt deze facetten mede aan de hand van onder meer een aantal geruchtmakende moordzaken, zedenzaken en fraudezaken.

KAARTEN Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor 25 euro. De kaartprijs aan de theaterkassa is 25,50 euro. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. Via de website is het mogelijk zelf plaatsen te kiezen. Na uw online betaling ontvangt men de tickets per e-mail. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en een half uur voor aanvang van de voorstelling. Op dinsdag is de theaterkassa gesloten.