• In de zomervakantie is de derde editie van de Theater3daagse.

    Theater de Speeldoos

Theater3daagse in vakantie

BAARN Na twee succesvolle edities van de Theater3daagse kon een derde editie niet uitblijven. Cultureel Baarn slaat de handen weer ineen voor een nieuwe editie van dit theatrale toetje van de zomervakantie. De laatste week van de vakantie staat drie dagen lang in het teken van workshops zang, dans en toneelspel met als afsluiter een spetterende eindvoorstelling in de Grote Zaal van Theater de Speeldoos. Jeugd van 8 tot en met 16 jaar kan zich vanaf nu opgeven.

Van maandag 20 tot en met woensdag 22 augustus is het drie dagen 'theater' wat de klok slaat in Theater de Speeldoos. De deelnemers volgen workshops toneel, zang en dans. Deze disciplines krijgen gelijke aandacht en de deelnemers doen alle disciplines.

Er wordt gewerkt met een groep juniors (basisschool) en een groep seniors (middelbare school). Seniors krijgen extra uitdaging tijdens de workshops. Het thema is dit jaar Superhelden. De Theater3daagse wordt afgesloten met een spectaculaire eindvoorstelling in de grote theaterzaal met aansluitend een afterparty! Deze eindvoorstelling vindt plaats op woensdag 22 augustus om 19.30 uur.

Ook dit jaar tekenen de volgende enthousiastelingen weer voor de organisatie: dansdocente Rasarani Keilman (balletschool Marut Jorquera/Rani Art), zangcoach Gaby Kaihatu (Vocals by Gaby/MG Muziekschool Baarn-Soestdijk), theaterdocent Marc van Driel (Jeugdtheaterschool Marmelijn/Theaterhuis Marc van Driel) en Theater de Speeldoos.

Marc van Driel kijkt er al naar uit: "Deze derde Theater3daagse belooft weer supergezellig en inspirerend te worden. Heerlijk drie volle dagen met theater maken bezig zijn en met elkaar iets creëren. Ik verheug me er al op."

Gaby Kaihatu over de Theater3daagse: "Dansen, spelen, zingen…! Een leuker einde van de vakantie kan ik me niet voorstellen. En het is meteen een mooi begin van het nieuwe schooljaar!" Rasarani Keilman voegt nog enthousiast toe: "De Theater3daagse heeft alle ingrediënten om een theatershow te realiseren: teamwork, talent, inspiratie, creativiteit, flexibiliteit en heerlijke backstage gekte! Heb er weer superveel zin in!"

INSCHRIJVEN Ben jij tussen de 8 en 16 jaar en wil je een onvergetelijke theaterervaring meemaken, geef je dan snel op! Iedereen in die leeftijdsgroep mag meedoen, met of zonder theaterervaring, dat maakt niet uit. Deelname aan de Theater3daagse kost 75 euro. Eten en drinken zijn bij de prijs inbegrepen. Aanmelden en direct het deelnamebedrag afrekenen kan via speeldoosbaarn.nl/theater3daagse.

KAARTEN De eindvoorstelling vindt plaats op woensdagavond 22 augustus om 19.30 uur. Kaarten voor deze eindvoorstelling à € 5 zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl/T3D-eindvoorstelling.

Informatie over de Theater3daagse is terug te vinden op speeldoosbaarn.nl/theater3daagse.

De Theater3daagse is ook te volgen via facebook.com/theater3daagse.