Sinterklaas komt naar Theater de Speeldoos

BAARN Sinterklaas brengt op zondagochtend 25 november met zijn Pieten een bezoek aan Theater de Speeldoos Baarn! Kom ook en beleef met ons de show 'Sint en De Magische Sleutel'.

De pepernoten zijn gebakken, de Pieten hebben hun mooiste kleding uitgezocht en de troon van Sinterklaas staat al klaar. Kortom: dit jaar wordt het één groot feest, waarin er natuurlijk niks verkeerd gaat. Tenminste…dat is de bedoeling, maar met die Pieten weet je het maar nooit.

Kom het feest met ons vieren en ga na afloop van de show met Sint en zijn Pieten op de foto! Natuurlijk mag je ook je schoen zetten!

Sint en De Magische Sleutel is op zondag 25 november om 11.00 u te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor € 10,00 per kaart. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 10,50. Kaartprijzen zijn exclusief consumptie. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen uit te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en een half uur voor aanvang van de voorstelling. Op dinsdag is de theaterkassa gesloten.

Een dag eerder, zaterdag 24 november, zet Sinterklaas om 13.00 uur voet op Baarnse bodem. Traditiegetrouw komt hij bij restaurant Eemlust aan land. Om 13.30 uur vertrekt de Sinterklaasparade vanaf industrieterrein de Drie Eiken voor een rondgang door Baarn.