• Rayen Panday brak in 2016 door met 'Niet Verder Vertellen'.

    Theater de Speeldoos

Rayen Panday met voorstellling 'Fenomeen' in Theater de Speeldoos

BAARN Rayen Panday staat op donderdag 21 februari met zijn voorstelling 'Fenomeen' op de planken van Theater de Speeldoos.


Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per sé zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen Panday vindt zichzelf absoluut geen fenomeen! Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze.

In 2008 debuteerde én won Rayen Panday op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij brak in 2016 definitief in Nederland door met de voorstelling 'Niet Verder Vertellen' en is momenteel één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld.
Tien jaar na zijn debuut en vele optredens in binnen- en buitenland is het zo ver: Rayen maakt met 'Fenomeen' dé voorstelling die het hele spectrum omvat. Persoonlijk, actueel, muzikaal en er wordt geen enkel onderwerp geschuwd. We komen nu tot de kern.


Theater de Speeldoos Baarn boekte de cabaretier in de serie Op Weg naar Carré in de Kleine Zaal van het theater. Wegens succes is de voorstelling verplaatst naar de Grote Zaal, waardoor er extra kaarten in de verkoop zijn gekomen.

'Fenomeen' is om 20.30 u te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor 12,50 euro per kaart. De kaartprijs aan de theaterkassa is 13 euro. De kaartprijs is exclusief consumptie.

Na de online betaling ontvangt men de tickets per e-mail. Voor deze voorstelling bepalen bezoekers bij binnenkomst zelf waar ze in de zaal gaan zitten.

De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en een half uur voor aanvang van de voorstelling. Op dinsdag is de theaterkassa gesloten.