• Jonge talenten kunnen zich 18 mei presenteren aan het publiek.

    Theaterhuis Marc van Driel

Podium voor Jong Talent in centrum Baarn

Aanmelding gestart voor podium op zaterdag 18 mei

BAARN Zaterdag 18 mei houdt Cultureel Baarn, in samenwerking met de gemeente en de winkeliersvereniging Coöperatie Centrum Baarn, het Podium voor Jong Talent in het centrum van Baarn.

De organisatie is op zoek naar jonge talenten die zich willen laten zien op 18 mei. Op 18 mei staan er twee podia in de Laanstraat waar de optredens plaatsvinden. Alles is mogelijk: zingen, dansen, spelen, goochelen, circus. ,,Heb jij altijd al eens willen zingen, dansen, toneelspelen? Of ben jij de volgende Hans Klok? Meld je dan nu aan voor het Podium voor Jong Talent! Je kunt een solo-optreden doen, maar je kunt natuurlijk ook met een groep optreden. Geluidsapparatuur is aanwezig", aldus één van de organisatoren.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar mjvandriel@hotmail.com met daarin je naam, wat je gaat doen en wat je daarvoor nodig hebt.

 Aanmelden kan tot uiterlijk 8 mei 2019. Dan wordt het programma samengesteld.

Inmiddels doen Balletschool Marut Jorquera, Crescendo, Stichting Muziek en Dans Onderswijs, MG Muziekschool Baarn, Theaterhuis Marc van Driel en Jeugdtheaterschool Marmelijn mee. Ze gaan er een groot feest van maken in het centrum van Baarn