• Voor donderdagavond zijn nog kaarten verkrijgbaar.

    Roeland de Bruyn

Nog aantal kaarten beschikbaar voor Vuurol

LAGE VUURSCHE Voor de wintereditie van theaterfestival Vuurol 2019 is het thema: DoorGRONDEN! Op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 februari gaan ze DoorGRONDEN. Licht in de duisternis, vuur om je aan te warmen, moois om je bij te koesteren. Dat in ieder geval en nog veel meer, bij de Wintereditie. Alleen voor donderdag 14 februari zijn nog kaarten verkrijgbaar.

,,We leven in 'interessante' tijden. Cruciale tijden, waarin de extremen extremer worden, onzekerheden groter. De wereld een caleidoscoop, die voortdurend in beweging en verandering is. Je zoekt je een weg. Begrijp je het nog? Grote en kleine vragen. Micro- en macroniveau. Chaos en op zoek naar, ja, naar wat? Gelukkig is er Vuurol", aldus de organisatie.

De organisatoren ontvangen bezoekers graag bij het Koos Vorrinkhuis aan de Koudelaan 16 in de Lage Vuursche. Ter plaatse krijgen ze door de verkeersbegeleiders een parkeerplek toegewezen.

Na een spectaculaire, sfeervolle ontvangst worden belangstellenden meegenomen langs vier van de zes voorstellingen, waarin ze uitgedaagd worden om te DoorGRONDEN. Na afloop zijn deelnemers van harte welkom om nog een drankje te doen onder begeleiding van fijne muziek.

Kaarten kosten 22,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via www.vuurol.nl.