• Motel Westcoast.

    Danny van den Berg

Motel Westcoast gaat Back to the roots

BAARN Motel Westcoast brengt al tien jaar hét theaterconcert met de meest populaire Amerikaanse 'Westcoast'-nummers aller tijden.

Méér dan 175.000 bezoekers zagen inmiddels deze bijzonder gewaardeerde muziekproductie. Belangrijkste kenmerk is de meerstemmige zang op misschien wel 'Olympisch niveau', waarvan muziekblad OOR ook schreef: 'Zelden hebben vier stemmen zo goed bij elkaar gepast'.

In deze zevende editie gaan de topvocalisten: Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee én Julian Thomas samen met hun vijfkoppige band met Hubert Heeringa, extra aandacht geven aan de grondleggers van de Westcoast sound.

Met nummers van legendarische groepen als Eagles, The Beach Boys, The Byrds, Crosby, Stills & Nash, The Doobie Brothers, Fleetwood Mac, CCR, Joni Mitchell, Steely Dan en Kenny Loggins, maar óók van groepen en artiesten die door hen zijn beïnvloed.

Back to the roots is op vrijdag 11 januari om 20.15 u te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor € 27,50 per kaart. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 28,00. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De theaterkassa is i.v.m. de feestdagen gesloten. De theaterkassa is vanaf maandag 7 januari weer geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en een half uur voor aanvang van de voorstelling. Op dinsdag is de theaterkassa gesloten.