• De leden van het Baarnse dameskoor Enjoy is klaar voor het jubileumconcert van zondag. (archieffoto)

    Enjoy

Lustrumconcert koor dameskoor Enjoy

BAARN Het dameskoor 'Enjoy' bereidt zich voor op het de viering van haar 55-jarig jubileum. Dit wordt gevierd met een lustrumconcert met de titel 'Een reis door de tijd' . Zondagmiddag 14 oktober is het zover en zullen de koorleden in de Paaskerk in Baarn een gevarieerd programma ten gehore brengen onder leiding van dirigent Nico Strubbe en met pianobegeleiding van Annemieke Jussen. De solisten Evelyne Overtoom en Rutger de Vries verlevendigen het geheel met solo- optredens en duetten.

PROGRAMMA Bekende melodieën uit musicals als 'The Westside Story' en 'My fair lady' komen aan bod. Songs van Abba, de Beatles, Paul Simon, de Mamma's en de Pappa's, Toon Hermans, een Hollands Medley en vele andere nummers zullen ten gehore gebracht worden.

Deze muzikale middag kon tot stand komen met de steun van vele sponsoren en adverteerders uit Baarn. De leden voelen zich hierdoor extra gemotiveerd.

De generale repetitie heeft inmiddels plaats gevonden bij de King Arthurgroep in Soest. Dit naar beider genoegen. Het koor hoopt deze middag op vele belangstellende luisteraars. Iedereen, groot als klein, is van harte welkom.

Aanvang concert: 14.30 uuur. Locatie: In de Paaskerk aan de Oud Utrechtseweg in Baarn. Entree bedraagt 15 euro, inclusief koffie en thee. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 5 euro.

Kaarten zijn verkrijgbaar per email bij: enjoybaarn@gmail.com. of telefoon: 035-5412441 bij secretaris Lilian Scheer en bij de koorleden of de dag zelf aan de kassa ter plekke.