• Kunsthuis Baarn
  • De sci-fi tentoonstelling in het Koetshuis.

    Kunsthuis Baarn

Koetshuis open bij Cultureel Festival

BAARN De laatste kans om de fantasy en sci-fi tentoonstelling van Kunsthuis Baarn te bekijken. Speciaal voor het Cultureel Festival opent het Kunsthuis Baarn op zaterdag vanaf 11.00 uur nog eenmaal de deuren van het koetshuis in de Pekingtuin.

De kunstenaars van Kunsthuis Baarn moeten het koetshuis verlaten, omdat de gemeente een nieuwe commerciële verhuurder heeft voor het pand. Daarom houdt het Kunsthuis nog een laatste tentoonstelling in het Koetshuis. De kunstenaars van Kunsthuis Baarn zijn hard op zoek naar een nieuwe vaste locatie. Tot die tijd zal het Kunsthuis Baarn op diverse plekken haar kunst laten zien. Naast de tentoonstelling in het koetshuis tijdens het Cultureel Festival, staan de kunstenaars op de kunstmarkt en gaan ze ook een kleine tentoonstelling houden in het oude gedeelte van het gemeentehuis tijdens Open Monumentendag op 8 september. De kunstenaars willen graag een vaste locatie, waar ze ook workshops, performances en lezingen kunnen geven. Wie een leuke locatie weet, kan dit melden in het Koetshuis of op de kraam van het Kunsthuis Baarn op de kunstmarkt tijdens het Cultureel Festival.

De kunstenaars van Kunsthuis Baarn hebben speciaal voor het cultureel festival, het koetshuis omgetoverd tot een plek vol fantasie en mysterie. Schilderijen van aliens, beelden met mysterieuze lichten en lichtzwaarden uit de Star Wars films. Grappig, scherp, poëtisch en met een vleugje mystiek voor iedereen, jong en oud.

Zaterdag 1 september vanaf 11.00 uur in het Koetshuis in de Pekingtuin.