• Jennifer Lopez is binnenkort te zien op het witte doek in Baarn.

    Barry Wetcher

Jennifer Lopez in Second Act

BAARN De film 'Second Act' met Jennifer Lopez wordt op maandag 11 februari om 20.15 uur gedraaid in Theater de Speeldoos Baarn.

De 40-jarige Maya (Jennifer Lopez) is zeer succesvol als assistent-manager bij een lokale supermarkt. Wanneer haar een positie als filiaalmanager wordt geweigerd omdat zij geen diploma heeft, zinkt de moed haar in de schoenen. Maar als ze door een vergissing mag solliciteren voor een topfunctie bij een multinational van verzorgingsproducten, weet zij de CEO te overtuigen dat zij de geschikte kandidaat is. Met torenhoge verwachtingen en een levensstijl waar ze altijd al van droomde, moet Maya bewijzen dat ervaring misschien wel waardevoller is dan een diploma.

CARRIEREVROUW Met Second Act maakt regisseur Peter Segal een romantische feelgood komedie met Jennifer Lopez (Maid in Manhattan) in de hoofdrol. Ook zijn er rollen voor Leah Remini, Vanessa Hudgens (High School Musical), Treat Williams en Milo Ventimiglia (This is Us, Girlmore Girls). Samen geven zij vorm aan het klassieke verhaal van de underdog waarin dit keer de carrièrevrouw centraal staat. Door verschillende ervaringen en conflicten beleeft Maya een persoonlijke zoektocht, waarbij ze uiteindelijk de keuze moet maken tussen het starten van een familie of het halen van de top. Het is bewonderenswaardig hoe 'Second Act' dit relevante onderwerp toch op een luchtige wijze weet te verwerken tot een romantisch verhaal waarin Jennifer Lopez sinds 20 jaar eindelijk weer straalt op het witte doek.

'Second Act' (AL) is op maandag 11 februari om 20.15 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Deze film wordt met pauze vertoond. Filmkaarten zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl/film voor 10,50 euro per kaart. De kaartprijs aan de theaterkassa is 11 euro. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. Via de website is het mogelijk zelf plaatsen in de Grote Zaal te kiezen. Na de online betaling ontvangt men de tickets per e-mail.

De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en een half uur voor aanvang van de film. Op dinsdag is de theaterkassa gesloten.