• Gluren bij de Buren is op zoek naar inwoners van Baarn die deel willen uitmaken van het festival.

    archief BDUmedia

Gluren bij de Buren komt terug

Inschrijven voor huiskamerfestival nu mogelijk

BAARN Gluren bij de Buren vindt op zondag 10 februari 2019 weer plaats in Baarn. Alle wijken van Baarn worden die dag weer in vervoering gebracht met optredens van lokale podiumkunstenaars in huiskamers van gastvrije bewoners. Huiskamers en artiesten kunnen zich aanmelden tot 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/baarn.

Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Elke artiest speelt tussen 12.00 uur en 17.00 uur drie keer het vloerkleed plat met een optreden van dertig minuten. Tijdens Gluren bij de Buren komen buurtbewoners bij elkaar op de koffie om te genieten van intieme optredens van lokale artiesten.

HUISKAMERS EN ARTIESTEN Gluren bij de Buren is op zoek naar inwoners van Baarn die deel willen uitmaken van het festival om er samen een groot succes van te maken. Dit kan van groot tot klein zijn en van flatje tot villa. De organisatie heeft als doel dat er in alle wijken van gemeente op 10 februari kan worden gegluurd.

Naast huiskamers is Gluren bij de Buren op zoek naar artiesten uit Baarn die hun talent willen verspreiden. Smartlap of jazz, kindertheater of poëzie, alles kan en alles mag. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen.

AANMELDEN Aanmelden kan tot en met 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/baarn

Gratis entree maar een vrijwillige bijdrage is gewenst. Kijk voor meer informatie op: www.glurenbijdeburen.nl/baarn