• Enjoy

Dameskoor Enjoy start nieuw seizoen

BAARN - Na een uitzonderlijk warme zomervakantie is het dameskoor 'Enjoy' weer begonnen met de repetities voor het 55-jarig lustrumconcert komend najaar. Het koor gaat hard aan de slag met het instuderen van de songs voor dit concert op zondagmiddag 14 oktober in de Paaskerk alhier. De geselecteerde nummers zijn gevarieerd en overbruggen de tijdsperiode vanaf de start tot op heden. Medewerking aan dit concert verlenen de solisten Evelyne Overtoom en Rutger de Vries.

Hierbij een toelichting op de soliste Evelyne Overtoom. Na haar studie blokfluit, nam Evelyne zangles en behaalde haar diploma Zang. Aanvullend volgden lessen barokinterpretatie en trad Evelyne op als soliste in Passionen van Bach. Hierna was ze 5 jaar verbonden aan de Hoofdstad Operette. Ook zong Evelyne in de Nederlandse versie van 'Belle en het Beest'. Haar repertoire is breed en als deelnemer aan 'Singalong operasingers' vertolkt Evelyne liederen uit opera, musical, operette en het levenslied. Eerder was Evelyne te horen bij het 50-jarig jubileum van 'Enjoy'.

De komende weken krijgt u verdere informatie over de invulling van dit lustrumconcert.

Houd de datum van zondag 14 oktober vrij. Kaarten à €15,00 kunt u bestellen per mail bij enjoybaarn@gmail.com of telefoon 035-5412441 bij secretaris Lilian Scheer en bij de koorleden.