• Baarnsche Courant

Cinema Soestdijk in première

BAARN Paleis Soestdijk introduceert Cinema Soestdijk; op 22, 23, 24 en 25 augustus wordt de paleistuin omgetoverd tot een openluchtbioscoop. Bezoekers hebben gedurende deze 4 dagen de keuze uit steeds een andere film die om circa 21.00 u start aan de achterzijde van het paleis met uitzicht op de vijver. Tickets kunnen maandag worden gereserveerd op de website www.paleissoestdijk.nl. Dan zullen ook de namen van de films bekend worden gemaakt en geldt een korting voor snelle beslissers.

Maandag 2 juli is de kaartverkoop van start gegaan en is de eerste film bekendgemaakt. Aansluitend maakt Paleis Soestdijk iedere dag, via Facebook en de website, een nieuwe film bekend.

Voor snelle beslissers is er een speciaal tarief van 16 euro voor een ticket zonder zitplaats. Dit tarief is geldig tot en met zondag 8 juli. Vanaf maandag 9 juli start de reguliere kaartverkoop, kaarten vanaf 18,50 euro per persoon. Behalve reguliere tickets is het mogelijk een stoel bij te boeken en kunnen bezoekers gebruikmaken van het VIP arrangement; een diner in de Oranjerie voorafgaand aan de voorstelling en drankjes gedurende de avond. De tuin is die dagen geopend vanaf 18.00 uur en de films beginnen rond circa 21.00 uur.

Cinema Soestdijk is hiermee, na de zeer succesvolle reeks van Elisabeth in Concert en de aankomende concertreeks van Royal Park Live met onder andere Sting, De Dijk en Jack Johnson, weer een nieuw publieksevenement binnen de zomerprogrammering van 2018.

GEZINSRONDLEIDINGEN In de zomervakantie, van 13 juli tot en met 26 augustus, gelden er ruime openingstijden van het paleis en de tuin; met uitzondering van maandag is het paleis alle dagen tussen 10.00 en 17.00 uur geopend. Daarbij zijn er speciale activiteiten en arrangementen voor het hele gezin. Kijk voor het volledige programma op www.paleissoestdijk.nl.