• Foto: Mark Engelen

Brigitte Kaandorp komt naar Theater de Speeldoos

BAARN - Cabaretière en Zangeres des Vaderlands Brigitte Kaandorp komt naar Baarn! Met trots kondigt Theater de Speeldoos aan dat 'La Kaandorp' op woensdagavond 21 november op de Baarnse planken zal staan. Zij brengt dan haar nieuwe voorstelling Eh

Theaterdirecteur Peter Joziasse: "Ik ben blij dat het gelukt is om Brigitte Kaandorp voor het nieuwe theaterseizoen te boeken. Het is alweer vier jaar geleden dat zij Baarn aandeed. Ik ben er in ieder geval enorm trots op dat we een artiest van haar kaliber naar Baarn hebben weten halen. Ik verwacht dat de kaartverkoop hard zal gaan."

In oktober 2014 stond de zelfverklaarde Zangeres des Vaderlands in Baarn voor een uitverkochte zaal met haar voorstelling Kaandorp Grande de Luxe. Dat was niet de eerste keer dat zij in Baarn optrad. Dat was namelijk in mei 1997. Toen trad Kaandorp voor het eerst in Baarn op met haar voorstelling En Vliegwerk. Sindsdien is de tijd voorbij gevlogen. Nu, ruim 20 jaar later, verwelkomt het Baarnse theater 'La Kaandorp' voor de derde keer in de rode pluchen theaterzaal.

Het theater verwacht dat de belangstelling voor Kaandorps voorstelling groot zal zijn. Publiek dat kans wil maken op kaarten voor deze voorstelling en nog geen Vriend is, doet er verstandig aan om Vriend te worden. Het theater verwacht dat de voorstelling snel zal uitverkopen. Aanmelden kan via www.speeldoosbaarn.nl/vrienden of door het invullen van een vriendenformulier dat af te halen is in het theater.

Vrienden kunnen vanaf maandag 7 mei, 10.00 uur hun kaarten bestellen voor alle voorstellingen uit het nieuwe theaterseizoen 2018-2019. Dit kan zowel via de website als aan de theaterkassa. De jaarlijkse Vriendenavond vindt dit jaar plaats op woensdag 2 mei. Op deze avond kunnen Vrienden zich oriënteren op het nieuwe aanbod en even rustig de tijd nemen om beslissingen te nemen totdat de vriendenverkoop op maandag 7 mei van start gaat.

Voor het overige theaterpubliek start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen op maandag 14 mei om 10.00 uur, zowel online als aan de theaterkassa.