• Zorginstelling Amerpoort doet ook elk jaar mee aan NLdoet.

  • Foto: Oranje Fonds/Bart Homburg

Stuur uw foto's van NLdoet in

BAARN - "NLDoet is een laagdrempelige manier om iets te betekenen voor een ander." Baarnaar Peter Douwes is sinds 1 juni 2017 directeur van het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds werkt aan een sociale en betrokken samenleving. Daarom steunt het sociale projecten in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. NLdoet is één van de projecten van het Oranje Fonds. Vandaag en morgen steken vele vrijwilligers daarbij de handen uit de mouwen. Er staan onder andere 64 projecten op stapel in de gemeente Baarn.

In Baarn en Lage Vuursche wordt er onder andere geklust bij Dorpshuis De Furs, kinderboerderij Canton, verschillende locaties van zorgorganisaties Amerpoort en Sherpa, Muziekvereniging Crescendo, basisscholen Montini en De Uitkijck, Scouting Mango Kwane Wilco Jiskoot, Speeltuinvereniging Oosterkwartier, Speel-O-Theek Baarn, Fietscrossclub The Wheely's, Scouting Ernst van Kempen, Lyvore locatie Santvoorde en Eemborg, Scoutcentrum Buitenzorg, Bibliotheek Baarn en Speeltuinvereniging Baarn.


Vandaag leest u in de Baarnsche Courant een interview met Peter Douwes. Daarnaast is de redactie geïnteresseerd in foto's van activiteiten tijdens NLdoet. Gaat u ergens helpen en/of klussen, maak een leuke foto, voorzie hem van een bijschrift en mail hem naar redactie@baarnschecourant.nl of post hem onder dit bericht op de Facebookpagina van de Baarnsche Courant.