• Buurman & Buurman.

Winterpret op het witte doek met Buurman & Buurman

BAARN De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken. Het is genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Twee klunzige maar altijd positieve buurmannen in een nieuw winters klusavontuur!

De winter kan superleuk zijn, maar voor dit legendarische duo zorgt het juist voor problemen. Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. Een uur inventief gestuntel voor jong en oud.

Buurman & Buurman is een creatie van de Tsjechische animatiefilmer Marek Besem. Met veel gevoel voor absurde humor laat hij de twee mannetjes door het leven struikelen. Terwijl Buurman & Buurman denken dat ze briljante oplossingen hebben voor alledaagse problemen lopen ze in zeven sloten tegelijk. Kees Prins en Siem van Leeuwen zijn zoals gewoonlijk weer van de partij voor de Nederlandse stemmen.

De film duurt 60 minuten en wordt zonder pauze vertoond.

Tijdens de kerstvakantie is de theaterkassa gesloten tijdens de reguliere openingstijden. De theaterkassa is wel geopend een half uur voor aanvang van film- en theatervoorstellingen. Voor de film Buurman & Buurman winterpret is het mogelijk op donderdag 3 januari vanaf 13.30 uur kaarten te kopen aan de theaterkassa.

Buurman & Buurman winterpret! (AL) is op donderdag 3 januari om 14.00 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Filmkaarten zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl/film voor € 8,00 per kaart. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 8,50. Een consumptie is bij de kaartprijs inbegrepen. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen in de Grote Zaal te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. Tijdens de kerstvakantie is de theaterkassa alleen een half uur voor aanvang van de film- en theatervoorstellingen geopend.