• Hoofd Jeugd Coordinator Hendrin Khandan met een aantal jeugdspelers

    Clubfotograaf SV Baarn

Start voetbalcompetitie: SV Baarn groeit in omvang en prestaties

16-09-2019, 15:12 | Lezersnieuws | Bas

Komende zaterdag start de voetbalcompetitie. In het seizoen ’18 - ‘19 was SV Baarn 1 zeer succesvol onder de leiding van Tom Gesgarz en promoveerde naar de 3e klasse zaterdag. De selectie van SV Baarn maakt zich op voor een aantal derby’s de komende weken tegen TOV, Hees en VVZ: zaterdag 21 september om 14.30 TOV – SV Baarn

 

SV Baarn 1 speelt sinds seizoen ’17 - ‘18 op zaterdag na jarenlang op zondag in de competitie te zijn uitgekomen. Door de wisseling naar zaterdag moest SV Baarn vanaf onderaan opstarten in de competitie.

Voorzitter Evert Jan Stagge ziet het komende seizoen met vertrouwen tegemoet: “Onze hoofdtrainer heeft zijn contract verlengd en onze selectie is versterkt door eigen spelers uit onze O19.”

 

 

SV Baarn jeugdplan maakt succesvol

Als bestuur van SV Baarn zien we inmiddels dat het jeugdplan zijn vruchten afwerpt. Sinds vorig seizoen heeft Hoofd Jeugd Coördinator (HJC) Hendrin Khandan versterking gekregen van collega Rik van der Horst. De komst van Rik van der Horst was meer dan welkom omdat het aantal spelende teams onder de vlag van SV Baarn jaarlijks toeneemt. Rik en Hendrin, beiden professionele jeugdtrainers, zorgen voor een consistente implementatie van het SV Baarn jeugdplan. In dit jeugdplan krijgen niet alleen de selectie teams professionele aandacht, maar juist ook de breedte teams. Het jeugdplan richt zich op de allerjongste jeugd tot en met de JO19-1.

Voorzitter Stagge is verheugd over het werk van de HJC’s. “Alle trainingen zijn deskundig opgezet, passend bij de leeftijd en hebben een goede balans tussen conditie, techniek en spelplezier. Onze jeugdopleiding is het visitekaartje van onze club en dat is terug te zien in onze sportieve prestaties, in het spelplezier en uiteindelijk bij ons SV Baarn 1. Zo maakt SV Baarn het verschil.”, aldus Stagge.

 

Kennismaken met SV Baarn?

Komende weken is het mogelijk om vrijblijvend een aantal trainingen mee te doen en om te ervaren of voetbal bij SV Baarn iets voor jou (of jouw zoon/dochter) is. Meld je dan in de kantine of vraag naar Hendrin of Rik, of ga naar https://www.svbaarnvoetbal.nl/aanmelden.