• De goodiebags vielen in goede aarde.

    Jetty Westerdijk

Succesvolle start MTH open dubbel tennistoernooi bij btv De Geeren

BAARN We schrijven maandagavond 24 juni 2019. Het MTH toernooi dat zaterdag is gestart maakte dit weekend al kennis met de eerste echte tropische week in Nederland. Het enige waar de organisatie echt op hoopte, naast 300 deelnemers, was zonneschijn en geen regen, maar het lijkt er op dat de komende juniweek alle records gaat breken.

Het weekend was al zeer succesvol met op zaterdag 30 partijen en op zondag 40 partijen. De spelers die kwamen zijn enthousiast over de ontvangst en de leuke goodiebag die naast het persoonlijke lot voor de loterij van vrijdag werden uitgereikt aan iedere deelnemer.

Los van alle baan-, eet-, terras- en podiumsponsors is er de goodiebag. Een leuke sporttas gevuld met allerlei leuke producten. Deze week is er iedere avond een culinaire proeverij waarbij de eetsponsors de innerlijke mens verwennen.

Afgelopen zaterdag en zondag hadden ze al heerlijk ijs van de Smaecken van Hamelink en zondag was er ook luxe gebakje van Banketbakkerij Veldhuizen, wat aan de deelnemers kon worden gepresenteerd.

Het maakte het startweekend meer dan goed. Ook werden er al diverse rackets bespannen door TSB Baarn en was masseur Martijn Hartog op het park aanwezig om kleine blessures vakkundig weg te poetsen.

Kortweg een mooie start van het leuke tennistoernooi. Neemt u deel of komt u kijken, dan is er iedere avond iets leuks te zien en te proeven.

Er worden aan de bar van het Racketcentrum De Geeren speciale MTH bubbels gemixt voor alle dubbels. (natuurlijk wel tegen betaling!)

De organisatie van het MTH toernooi heet iedereen van harte welkom op het mooi verzorgde tennispark van btv De Geeren waar volgend weekend de finales van dit toernooi gespeeld gaan worden,