• Dinsdag 23 april kunnen de kinderen voetballen.

    Irene de Jong

Sportdagen in meivakantie

BAARN Sportcoördinator Irene de Jong (Kinderopvang Baarn/Gemeente Baarn) organiseert in de meivakantie weer twee spectaculaire sportdagen voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Dinsdag 23 april heeft Irene voor het derde opeenvolgende jaar drie trainers van het Ajax Consultancy Team naar Baarn kunnen halen: zij gaan gezamenlijk een onvergetelijke voetbalochtend verzorgen. Deze sportclinic vindt plaats op het hoofdveld van VV Eemboys/BSO Sportkidz en zal duren van 10.00 - 12.30 uur, waarna bij het veld kan worden geluncht (zelf pakketje meenemen). De ochtend zelf zal bestaan uit verschillende onderdelen zoals snelheidstraining, doelschieten, partijspel en (loop-/ voetbal-) techniek. We sluiten af met een spannende 'shoot out' waarbij in elke leeftijdsgroep mooie (Ajax)prijsjes kunnen worden gewonnen. Iedereen wordt verzocht tijdig aanwezig te zijn (vanaf 9.45 uur inloop) zodat ze klokslag 10 uur kunnen beginnen. Kosten: € 7,50 per kind.

Donderdagochtend 25 april volgt dan nog een tweede topevenement want dan komen profspelers Percy Isenia en Kevin Heijstek voor de zesde keer naar Baarn om samen met Irene een leerzame en indrukwekkende Honkbalclinic te geven. Tijdens deze clinic leren de kinderen de beginselen van het honkballen, zoals gooien, vangen met een honkbalhandschoen en de bal slaan met een knuppel. Natuurlijk wordt de clinic afgesloten met een honkbaltoernooitje. Er zal rond 12.30 uur bij het veld worden geluncht (zelf lunchpakketje meenemen) waarbij er gelegenheid is om een handtekening te vragen. Deze clinic duurt van 10.00 - 12.30/13.00 uur waarbij ook hier de deelnemers vriendelijk verzocht worden om rond 9.45 uur aanwezig te zijn op het hoofdveld van VV Eemboys/BSO Sportkidz! aan De Geerenweg 6-D zodat ze op tijd kunnen beginnen. Trek stevige sportkleding aan en sportschoenen voor buiten op het gras. Kosten: € 7,50 per kind.

De inschrijving staat voor de voetbal- en honkbalochtend open voor alle kinderen in Baarn van 6- 12 jaar. Aanmelden kan dan via de website www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn onder het tabblad "Sportdagen Meivakantie 2019". Vervolgens klik je eerst op "BSO sportactiviteiten" en daarna op "Voetbalclinic en/of "Honkbalclinic". Hier vind je alle benodigde informatie. Mocht je eerst nog meer inlichtingen willen dan kun je contact opnemen met Irene de Jong via email: irene.de.jong@kpnplanet.nl of via 06-49900591.