• Aankondiging Open Dag de Trits

    Elway Designs

Open Dag & Speelparadijs de Trits

17-09-2019, 11:08 | Lezersnieuws | Aangeleverd website

Kom zondag 22 september naar Sportcentrum de Trits, want die dag openen zij samen met wethouder Erwin Jansma en burgemeester Mark Röell om 10:00 uur op uiterst feestelijke wijze het vernieuwde zwembad, waar Team Trits enthousiast zal laten zien wat er allemaal veranderd is. En niet alleen in het zwembad!

De Open Dag van de Trits is inmiddels een bekend begrip, want naast dat het een grandioze dag is om kennis te maken met de vernieuwingen op het zwembad, is het tevens de officieuze start van het sportseizoen. Dat betekent dat je je dan ook in kunt schrijven voor de septemberactie zodat je een jaar lang voor maar €26,50 per maand sport! Precies. Een jaar lang onbeperkt fitness, groepslessen (nat én droog) én recreatief én banenzwemmen voor dat bedrag. We hebben het tarief iets moeten verhogen, na 6 jaar lang dezelfde prijs te hebben kunnen hanteren, maar we gaan er voor zorgen dat je dit op facilitair en dienstverlenend niveau ruimschoots terug zal zien.

Waarom komen naar de Open Dag?

Je betaalt geen inschrijfgeld op de all inclusive actiepas!
Je maakt kans op tickets voor de oefeninterland Nederland – Ierland op 10 oktober in de Kuip!
Je mag de hele Open Dag gratis zwemmen!
Je kunt de hele Open Dag gratis terecht in het speelparadijs in de sporthal!
Je mag alles proberen wat de Trits in huis heeft!
Je maakt kennis met de super gezellige Brasserie!

Meer mensen in je omgeving die enthousiast zijn over het aanbod? Neem ze allemaal mee! Ze hebben ruimte genoeg. De sporthal wordt helemaal omgetoverd tot een gigantisch kinderspeelparadijs en ouders, ooms, tantes, vrienden en familie, kunnen ondertussen rustig een kijkje nemen wat de Trits allemaal te bieden heeft. En neem van hen aan: dat is heel wat!

Het aanbod hebben ze weer weten te verbeteren én weten te verruimen, de kinderopvang is 5 dagen per week geopend, de openingstijden van de fitness zijn ruim, want geopend tot 22:30 uur doordeweeks en in het weekend van 08:00 tot 16:00 uur. Ook is er nieuwe apparatuur aangeschaft, om goed aan je wensen te blijven voldoen.  En niet onbelangrijk: de fitnessafdeling is 365 dagen per jaar geopend. Daarnaast zijn er wekelijks meer dan 60 groepsactiviteiten te doen in de Trits. Bovendien mag je als sportpashouder ook nog eens gebruik maken van elke ruimte die ze hebben wanneer deze niet gereserveerd is.

De Trits heeft ontzettend veel zin in het nieuwe sportseizoen 2019/2020! Dus graag tot ziens op de Open Dag op zondag 22 september van 10:00 – 13:00 uur. Sportcentrum de Trits, écht voor iedereen!