• Foto Bob Awick

    Foto: Bob Awick

Kennismaken met sport en cultuur voor kinderen

BAARN - In de vernieuwde High Five kunnen kinderen ook dit voorjaar op zoek naar de sport die bij hen past en/of hun creatieve talent. Zo zijn er kennismakingslessen voor sport, scouting, dans en muziek. Alle lessen zijn leuk en leerzaam. Kinderen kunnen nu dus zowel hun sportieve als creatieve vaardigheden ontdekken en ontwikkelen!

Het is belangrijk dat ieder kind een sport of activiteit kan vinden die bij hem of haar past. Het uitproberen van verschillende sporten en/of activiteiten helpt daarbij. Daarom organiseren de gemeente Baarn en B.Slim Baarn in samenwerking met een groot aantal verenigingen & organisaties de High 5. Dit zijn korte cursussen van vier lessen, voor maar € 6,- per cursus. Op deze manier kunnen kinderen verschillende sporten en activiteiten gemakkelijk uitproberen. De lessen worden altijd na schooltijd gegeven.

De cursussen zijn bedoeld voor leerlingen van de groepen 1 t/m 8, die kennis willen maken met een (andere) sport of culturele activiteit. Voor sommige cursussen wordt een leeftijdsgrens gesteld. Deze leeftijdsgrens wordt aangegeven bij de cursus op de website.

Alle informatie over de cursussen en aanmelden gaat via de website: www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn (sport en scouting) en www.activity4kids.nl/culture4kids/baarn (cultureel/muziek). Bij 'High 5 voorjaar 2018' staan alle cursussen waar dit voorjaar uit gekozen kan worden. Als u op de activiteit klikt, verschijnt meer informatie over de cursus.

Vragen over de High Five? Neem dan contact op met Irene de Jong (06-49900591) of Rien Kieft (06-28596129). Zij zijn ook per mail bereikbaar via irene.dejong@baarn.nl of r.kieft@baarn.nl.