• Foto Bob Awick

    Roeland de Bruyn

Jeugdvoetbal bij Eemboys

BAARN De Baarnse voetbalvereniging Eemboys gaat haar jeugdafdeling weer nieuw leven inblazen. Door nieuw elan binnen de club, wordt er hard aan gewerkt om Eemboys op de kaart te zetten.

Zo is het weer gelukt een enthousiaste en goed lopende selectie op de been te brengen. Het vlaggenschip van Eemboys heeft dit seizoen goed gepresteerd. De volgende stap binnen de vereniging wordt het opnieuw leven inblazen van de jeugdafdeling. Eemboys zal daarom op zaterdagochtend 26 mei een kennismakingstraining geven voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Daarna zal er wekelijks gevoetbald worden.

Onder leiding van een aantal enthousiaste selectiespelers zal er op een leuke manier training gegeven worden die past bij de leeftijd van de kinderen. Zo kunnen kinderen op ongedwongen wijze kennis maken met de voetbalsport en met de voetbalvereniging Eemboys. Voor de ouders staat de koffie klaar.

Aanmelden kan in de kantine van Eemboys of via www.eemboys.nl. Deelname is vrijblijvend en gratis. De training begint 10.00 uur