• Wie nu de beginnersclinic van de BAV volgt kan in augustus meedoen aan de Royal Run.

    Hans Veltmeijer

Hardlopen leer je in zeven weken

BAARN Zaterdag 16 maart 2019 kun je de eerste stap zetten naar een gezonder leven. Om 9.00 uur start bij clubgebouw van de BAV de nieuwe training voor beginners, de zogenoemde Yakult Start to Run .


Enthousiaste trainers van de Baarnse Atletiek Vereniging staan al in de startblokken. Je wilt na de winter fit worden en dat heerlijke buitengevoel ervaren en vasthouden. De BAV-trainers: Diana, Jolanda, Mireille en Theo zijn al bezig met het verzinnen van leuke trainingen en het spotten van mooie plekjes in de omgeving. Die hardlooptrainers houden zich het hele jaar door fit en staan te popelen om mensen te helpen fitter te worden en gezond te leven.

De BAV heeft een grote traditie bij het op weg helpen van aspirant lopers. Maar liefst 93 procent legt het trainingsprogramma binnen twee maanden af en kan dan, vaak tot eigen verbazing, makkelijk vijf kilometer hardlopen. Tijdens de cursus werk je aan conditie, energie en je gezondheid. De trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes blijkt een goede stok achter de deur om vol te houden.

Wie meer informatie wil is welkom bij informatieavond op woensdag 13 maart 2019 om 19.30 in het Clubgebouw van de BAV. Of check www.bav-baarn.nl of bel 06 54933744.