• De eerste helft van de tenniscompetitie op maandagmiddag zit er weer op.

Dames tenniscompetitie sluit af in kerstsfeer met High Tea

BAARN De eerste helft van de tenniscompetitie op maandagmiddag zit er weer op. Ieder jaar wordt de laatste keer voor Kerstmis een toernooitje gehouden. Na gedane arbeid is het dan tijd voor de uitslagen en gewoontegetrouw sluiten we af met een gezellig samen zijn. Dit keer werd er door de dames zelf een geweldige High Tea verzorgd met vele hapjes in kerstthema. Diverse culinaire hoogstandjes kwamen op het buffet. Heel Holland Bakt had het nakijken!

Uitslagen maandagmiddagcompetitie: In de hoogste poule, de A-poule werd Karin Molenaar eerste met 44 punten. Karin doet al vele jaren mee en is dit keer boven zichzelf uitgestegen. Iedere wedstrijd wist ze weer te verrassen door tactisch slim spel en een enorme snelheid. Door iedere week weer een zeer sterke partij neer te zetten wist ze de nummer één van vorig jaar van haar troon te stoten! Paulien van Dijen was zeer goede tweede, want zij behaalde 43 punten. Het was dus een close finish! Ook in de B-poule werd er flink gestreden en was het erg spannend aan de top. Hier scheelden de nummers 1 en 2 slechts twee puntjes. Sophie Nederlof werd goede eerste met 47 punten. Maar ook Jose Saalbrink scoorde uitmuntend: zij haalde 45 punten. In de C-poule was het verschil wat duidelijker. Ria van den Hazel deed na jaren afwezigheid weer mee. Het spelletje is ze nog niet verleerd, want met 47 punten werd ze ruim eerste. Evelien deed het ook goed, want met 42 punten eindigde ze voor het eerst op het podium als tweede.

De damestenniscompetitie start weer op maandag 7 januari. Op dit moment zijn er enkele plaatsen vrij. Wil je 2019 goed en sportief beginnen, geef je dan op voor deze competitie. Er wordt nog 12 keer gespeeld op de maandagmiddag t/m maart 2019. Voor meer informatie of aanmelding kunt u terecht bij Rikie van der Werf: mail naar werfhjm@gmail.com of bel 035-88867562.