• Burgemeester Mark Röell geeft het startschot voor de recreantenloop.

    Evert Martens

BAV Zeven Linden Loop, trailrun groot succes

BAARN Afgelopen zondag was de start van de eerste BAV Zeven Linden Loop. Een nieuw hardloopevenement van de BAV dat in de plaats van de BAV Wintercup is gekomen.

Naast de looponderdelen van de wintercup was er ook een trailrun (light) en een Wandelfit parcours. Op deze manier weet de BAV een nog breder loopevenement neer te zetten.

Zowel Wandelfit als de trailrun werden zeer goed ontvangen. Zeker de trailrun met bijna 100 deelnemers had een zeer mooie start. Beide onderdelen zijn zeker voor herhaling vatbaar.

Uiteraard stonden er ook weer veel BAV leden aan de start van de diverse looponderdelen, daarbij stonden de volgende atleten op het podium.

Uitslagen pupillen

Bente Smit (D pupillen) 1e, Jesse Fonken (C pupillen) 2e, Zoey Fonken (B pupillen) 1e, Dot Pouw (A1 pupillen) 3e

Junioren

Sterre de Jonge (D junioren) 3e , Febe Bakker (C1 junioren) 2e, Jesse van de Beek (C1 junioren) 2e, Tamira Wota (C2/B1 junioren) 3e,

Senioren

Korte Cross, Camiel Kruiswijk 1e

Lange Cross, Marleen Kool (V40) 1e, Stefan Leeflang (M35) 1e, Jeroen Zuidwijk (M35) 2e, Arnoud Albada (M35) 3e.

Trail 11 km, Jos Hakvoort 2e,

Trail 22 km, Kees Vink 3e, Sabine van den Bos 1e.

De recreantenloop had traditiegetrouw de meeste deelnemers aan de start staan. Bijzonder was het, dat Burgemeester Mark Röell het complete veld weg startte.

Met dank aan onze gastheren: Allure Camping de Zeven Linden en Staatsbosbeheer. Daarnaast zeer veel dank aan de vijftig vrijwilligers die dit evenement weer mogelijk hebben gemaakt.