• Voor de kinderen waren er aparte wedstrijden.

    HCLB

39e Famidag HCLB met elf handbalteams

BAARN Afgelopen maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag) heeft voor de 39ste maal de jaarlijkse Famidag van de Handbal Combinatie Limvo-Baarn plaatsgevonden. Met elf gemengde teams werd er de gehele dag gestreden om de felbegeerde sportiviteitswisselbeker(s). Die werden uiteindelijk gewonnen door de teams Stal Staal en de Van Loontjes.

De twee jeugdteams speelden drie wedstrijdjes en kregen na afloop een (eetbare) medaille omgehangen.

De uitslag van de 2 poules was als volgt:

Poule A:

1e Van Loontjes

2e Hartog Team 2

3e Stal Staal

4e Afzuigkolf

5e De Vuursche

Poule B:

1e Sting

2e De Bomen

3e Uniek

4e Hartog Team 1

5e Hou me tegen

6e Rondje van Mo

Na de prijsuitreiking en de jaarlijkse loterijtrekking waarin door Juwelier Van Doorm, Life City, Brasserie De Trits, C'est Bon en de BP wederom mooie prijzen ter beschikking werden gesteld, werd er door een 55-tal spelers van de door de Zin in een broodje verzorgde barbecue genoten. Helaas onderbroken door een hoosbui met wat onweer, maar dat mocht de pret niet drukken. De organisatie was blij dat deze bui niet tijdens de wedstrijden was losgebarsten.

Alle vrijwilligers die aan het slagen van deze dag hebben meegewerkt wil de organisatie nog extra bedanken voor hun tijd en inzet.

Op onderstaande lootjes zijn nog prijsjes gevallen die niet tijdens de loterij zijn opgehaald: dit zijn de nummers roze 885, roze 896 en roze 779. Deze prijsjes zijn na telefonische afspraak (035-5421597) op te halen op de Van Almondelaan 3.

Op naar de 40e editie van deze Famidag op 1 juni 2020.