Pennen bedrukken met jouw logo

14-11-2019, 11:07 |Van onze partner

Staat er een evenement op de planning en heb je daar wat bedrijfsproducten voor nodig? De aankleding van zo’n evenement is natuurlijk al de helft van het werk. Laat dus een aantal producten die van belang zijn bedrukken met jouw bedrijfslogo, zodat de gasten weten dat dit bij jouw bedrijf hoort. Leg een handje pennen neer die bedrukt zijn met jouw bedrijfslogo, zodat de mensen deze pen mee kunnen nemen en thuis of op kantoor kunnen gebruiken. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer producten die dienen als geschenk.

Een relatiegeschenk voor klanten
Je klanten in het zonnetje zetten is af en toe ook belangrijk. Op deze manier laat je weten dat je aan je klanten denkt en dat ze belangrijk zijn. Dit hoeft niet door middel van een groot cadeau, maar dit gaat om het gebaar. Daarom kun je gerust een aantal bedrukte pennen aan je klanten meegeven als relatiegeschenk. Doe dit bijvoorbeeld in combinatie met een bedrukte dopper. Door middel van deze relatiegeschenken maak je ook niet een beetje reclame voor jouw bedrijf.

Een goede partij met relatiegeschenken
Maar hoe zit dat dan met die reclame? Door middel van het tonen van jouw bedrijfslogo naar de buitenwereld, wordt jouw bedrijf een stukje bekender. Mensen zullen sneller deze naam onthouden wanneer ze het logo erbij zien. Dit heeft dus een positief effect op de naamsbekendheid van jouw bedrijf, waardoor je wellicht meer klanten krijgt en om je omzet verhoogt. Dit alles heeft dus een positieve wending voor jouw bedrijf. Wil je nou weten waarbij je deze producten kan laten bedrukken? Neem dan eens een kijkje bij Maxilia. Deze partij heeft een ruim assortiment met geschenken waar je jouw bedrijfslogo op kan bedrukken. Hierdoor heb je direct een grote voorraad, waarbij je ook je werknemers kan voorzien van voldoende pennen. Iedereen is immers wel eens zijn of haar pen kwijt of laat deze weer ergens slingeren. Voor vragen over pennen bedrukken kun je ook contact met ze opnemen.