Een T-shirt als relatiegeschenk

14-11-2019, 11:11 |Van onze partner

Wilt je je klantrelaties eens een keer wat anders geven? Geef dan een T-shirt als relatiegeschenk cadeau. je verrast je relaties met een origineel en comfortabel kledingstuk.

Een leuk relatiegeschenk vinden is altijd een uitdaging. Relatiegeschenken zijn er namelijk in alle soorten en maten, maar je wilt toch origineel uit de hoek komen. Met een bedrukte pen maak je natuurlijk ook geen indruk meer, hoewel dit nog altijd relatiegeschenk nummer 1 is. Met een bedrukte T-shirt maak je echter wel indruk en een T-shirt bedrukken brengt nog veel voordelen met zich mee.

Veelzijdig en duurzaam
Iedereen heeft meerdere T-shirts in de kledingkast. Niet zo gek natuurlijk, want een lekker zittende T-shirt is één van de meest comfortabele kledingstukken die we hebben. Daarnaast zijn T-shirts in elke kleur en maat te verkrijgen, met opdruk of lekker basic. Voor iedereen is er dus een passende T-shirt. Een T-shirt gebruiken als relatiegeschenk is dus een heel goed plan. Vooral als je veel (buiten)evenementen organiseert, of je wilt aan teambuilding gaan doen, dan is een bedrukt T-shirt met je logo een mooie toevoeging.

De mogelijkheden
Het fijne aan T-shirts is dat ze dus in alle maten en kleuren te verkrijgen zijn. Dus ook in je gewilde maten en kleuren. De opdruk van je T-shirt is natuurlijk ook belangrijk. Welke drukposities zijn er op een T-shirt? Dat zijn de volgende:

- Linkerborst
- Rechterborst
- Voorzijde
- Linkermouw
- Rechtermouw
- Zijkant
- Achterzijde

Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden en heeft je genoeg opties om je logo zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Zo bent je dus altijd goed in beeld.

Denkt je dat T-shirts alleen leuk zijn voor volwassenen? Voor kinderen zijn bedrukte T-shirts ook leuk. Niet alleen om je logo te promoten, maar ook voor praktische doeleinden. Kies bijvoorbeeld voor felgekleurde T-shirts en kinderen zullen sneller herkenbaar zijn. Ook bijvoorbeeld leuk als je een sportmiddag hebt met verschillende groepen. Geef ze allemaal een andere kleur.

Bedruk goedkoop en snel T-shirts bij BudgetGift!
Je wil T-shirts bedrukken met je logo? Bedruk deze dan bij BudgetGift. BudgetGift heeft een uitgebreid assortiment aan T-shirts. Via de website kunt je gemakkelijk de aantallen en matenverdeling doorgeven. Zo weet je zeker dat je de juiste maten krijgt. Erg handig dus. Daarnaast biedt BudgetGift ook nog eens zeer scherpe prijzen en je ontvangt je T-shirts binnen 2 weken in huis.