• De Eemzangers in actie tijdens het Houthakkersfestival.

    De Eemzangers

Zangers en musici gezocht voor mannenkoor De Eemzangers

BAARN Het gezelligheidskoor De Eemzangers treedt zeer regelmatig op en staat sedert begin dit jaar onder de muzikale leiding van Cees Bus. Hij heeft deze taak enthousiast op zich genomen en begeleidt het koor ook op zijn accordeon.

Iedere dinsdagavond wordt in de grote zaal van verzorgingshuis Santvoorde hartstochtelijk gezongen en gerepeteerd met oud en nieuw repertoire.

Regelmatig vinden er in de regio optredens plaats in verzorgingshuizen en op feesten en evenementen, zoals onlangs nog op het Houthakkersfeest in de Lage Vuursche.

De zangers, afkomstig uit Baarn maar ook omliggende plaatsen, zijn veelal de pensioengerechtigde leeftijd gepasseerd en het repertoire bestaat voornamelijk uit Nederlands- en Engelstalige meezingers.

Tijdens het culturele festival, verzorgt De Eemzangers zaterdagmiddag enkele optredens in de Laanstraat, nabij de Jumbo.

Er is nog plaats binnen het koor voor nieuwe enthousiaste mannen, die van gezelligheid en zingen houden.

Tevens is het koor op zoek naar uitbreiding van de huidige muzikale ondersteuning, welke thans nog bestaat uit accordeon en basgitaar. Met name een drummer en gitarist zouden zeer welkom zijn.

Dus, zingt u graag in een koor of bespeelt u een instrument en lijkt het u leuk een koor muzikaal te begeleiden, kijk dan op de website: www.Eemzangers.nl en/of op de Facebookpagina van De Eemzangers. Daar vindt u ook contactgegevens en kunt u vrijblijvend informatie opvragen.

Het mannenkoor bestaat uit 24 leden. Zij zijn allen woonachtig in een stad, dorp of gehucht aan de Eem.