• De theaterklassen tonen weer hun kunsten in de Speeldoos.

    Marmelijn

Voorstellingen Marmelijn weer op stapel

BAARN Op 16, 22 en 23 juni is het weer zover. Dan staan alle voorstellingen van Jeugdtheaterschool Marmelijn op de planken in de Theaterzaal van Theater de Speeldoos.

Marmelijn biedt toneel en musicallessen aan kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar uit Baarn en omstreken en telt tien klassen. Alle klassen spelen de komende weekenden hun voorstellingen.
Musicalklas A brengt als eerste op zaterdag 16 juni om 12.00 uur de sprankelende klassieker 'Pinokkio' op de planken, een mooi verhaal vol spel, dans en zang. Daarna is het de beurt aan de Toneelklas om een heel spannend verhaal over een spookhuis tot leven te brengen in de voorstelling 'Haunted'. In totaal worden er tien voorstellingen gedurende twee weekenden gespeeld. De voorstellingen zijn spannend, leuk, origineel en soms ook ontroerend.

Op zaterdag 16 juni worden de volgende voorstellingen gespeeld: 'Pinokkio' om 12.00 uur, 'Haunted' om 14.00 uur, om 16.00 uur 'Jattende Jantjes en Linke Liesjes', om 18.30 uur 'Het Gevaar' met daarop aansluitend de voorstelling 'Ellendige Vrouwen'. Op vrijdag 22 juni vindt om 18.30 de voorstelling 'De Gelaarsde Kat' en om 20.00 de voorstelling 'Schaduw over Rosendael' plaats.

Op vrijdag 23 juni staan de volgende voorstellingen op het programma: om 14.00 de voorstelling 'Romi en Julie', om 16.00 uur 'De map met zoekgeraakte stukken' en om 19.00 de slotvoorstelling 'Honderd uur nacht'.

Kaarten kunnen een half uur voor aanvang van elke voorstelling worden gekocht aan de Marmelijnkassa in Theater de Speeldoos aan de Rembrandtlaan 35.

Kaarten kosten voor volwassen 7,50 euro en voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar 2,50 euro. Leerlingen van Marmelijn kunnen alle voorstellingen gratis bekijken. Er kan aan de kassa gepind worden.