• Het is altijd gezellig druk in de Pekingtuin tijdens het Cultureel Festival.

    Gaston Lamaitre

Voor 1 mei aanmelden voor 21e Cultureel Festival

BAARN Schilders, bands, dansers, muzikanten, sporters en andere actieve Baarnaars kunnen zich weer aanmelden voor het bruisende Baarnse Cultureel Festival. Op vrijdag 6 september en zaterdag 7 klotst de cultuur weer door het Baarnse centrum.

Wilt u laten zien hoe u (of uw vereniging) bijdraagt aan ons mooie dorp? Reserveer een plek en wees er snel bij wat er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar tijdens het weekend vol spektakel. Meld u aan voor de kunstmarkt voor Baarnse kunstenaars of voor een kraam tussen andere Baarnse verenigingen en organisaties. Laat zien wat Baarn te bieden heeft op het kinderplein, het sportplein, het zorg welzijnsplein, het vrijwilligersplein en het cultuurplein.

Of laat jouw talent zien op een van de vier podia waar ruimte is voor bands, klassieke muziek, dans en theater. Aanmelden kan tot 1 mei op de website.

Voor de tweede keer zijn er op vrijdag de gratis openlucht bioscoop (neem een kleedje en een mand met lekkers mee) en de Culturele Wandeling door het Baarnse Bos (de opbrengst is voor het KWF). En op zaterdag gaan we los met een centrum bol van gratis optredens, workshops en activiteiten op vier podia, vijf pleinen en de kunstmarkt. Uiteraard is alles gratis toegankelijk.

Kijk op www.cultureelfestival.nl voor het aanmelden en voor meer info over wat er te zien en te beleven is tijdens de 21ste editie van het festival.