• De speeltuin is vanaf maandag weer in bedrijf.

    Christine Schut
  • De ondergronden zijn vernieuwd.

    Christine Schut

Vernieuwde speeltuin Jan Steenlaan gaat weer open

BAARN De speeltuin van Speeltuinvereniging Baarn aan de Jan Steenlaan is weer helemaal spik en span en houdt een openingsfeest op woensdag 10 april.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het onderhoud. Zo is de ondergrond van verschillende speeltoestellen vernieuwd. Onder andere de driewielfietsjes, de familieschommel en de vijf grote schommels zijn opgeknapt. De speeltuin is hiermee verder verduurzaamd en voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door De Twaalf Gaarden uit Maartensdijk. Dit is mede mogelijk gemaakt door bijdrages van Gemeente Baarn en Stichting Zonnegloren. De speeltuin is klaar voor gebruik. Vanaf 1 april kunnen de kinderen weer komen spelen en de feestelijke opening is op 10 april.

,,Het ziet er prachtig uit", zegt voorzitter Jan Koops. ,,De nieuwe ondergrond maakt het helemaal af. Ik hoop dat er hier weer veel kinderen komen spelen met hun ouders of grootouders."

Alle kinderen uit Baarn en omgeving zijn van harte welkom op het openingsfeest. Dat is woensdag 10 april van 9.30 tot 17.00 uur op Jan Steenlaan 2 in Baarn.

De speeltuin is van 1 april tot 1 oktober geopend van maandag tot en met zaterdag van 13.30-17.00 uur. Op woensdagochtend en vrijdagochtend tussen 9.30 en 12.00 uur zijn de peuterochtenden. Op zon- en feestdagen is de speeltuin gesloten.

Zie ook www.speeltuinbaarn.nl.