• Tony Neef

    Daphne Bruineberg Productions

Tony neef geeft masterclass voor musical Chicago

BAARN Aanstaande september gaat Daphne Bruineberg Productions van start met alweer haar vierde musical productie voor amateurs. In Amersfoort zal in juni 2020 de musical Chicago spelen in de grote zaal van Flint Amersfoort. De repetities voor deze productie starten vanaf september in Baarn. Om de start van het nieuwe seizoen te vieren en om de mogelijkheid te bieden kennis te maken met de producent, organiseert Daphne Bruineberg Productions in de derde week van augustus 2019 de Musical Intro Week.

De workshops worden gegeven door professionals uit het musicalvak, een lid van het Artistieke Team van de voorstelling en een hoofdrolspeler uit de professionele versie van de voorstelling. De dag zal van start gaan met een dansworkshop van Bernadette Dengler, zij zal de choreografieën voor Chicago voor haar rekening nemen. Daarna is er een workshop van Tony Neef, hij speelde de rol van advocaat Billy Flynn in de musical Chicago in 1999 in het Beatrixtheater in Utrecht. Tony zal een selectie van maximaal 12 deelnemers begeleiden op het gebied van interpretatie (combinatie spel & zang).

Daphne Bruineberg Productions produceert grote zaal musicals voor amateurs. Hierbij wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijk niveau. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij recensenten. Musicalsites.nl schreef: 'Amateurmusical op professioneel niveau'. Musicalvibes.nl roemde eerder de groep spelers: 'De chemie is te voelen, het is amper te merken dat dit amateurspelers zijn!'. Tot nu toe produceerde Daphne Bruineberg Productions Disney's High School Musical, The Wiz, Rent en in 2020 Chicago.

Meer informatie en aanmelden via www.bruineberg.nl/musical-intro-week

Zaterdag 24 augustus van 10.00-17.00 uur in Baarn.
Musical: Chicago
Workshop 1: Bernadette Dengler - Dans
Masterclass: Tony Neef - interpretatie

Kosten: € 75 per persoon, toeslag deelname masterclass Tony Neef: € 25 per persoon (maximaal 12 deelnemers).