• Irene de Jong

Survivalrun bij scouting Merhula

BAARN In de laatste vakantieweek is op donderdag 23 augustus weer de spectaculaire, niet-te-missen Survivalrun voor alle kinderen van 5 t/m 12 jaar: deze wordt alweer voor het zevende jaar georganiseerd door de jeugdsportcoördinatoren van de gemeente Baarn/Kinderopvang Baarn en Back to Basic rondom Scouting Merhula in samenwerking met Scouting Baarn.

Deelnemers kunnen hun grenzen verkennen en op avontuur gaan op een 3,5 kilometer lange route. Voor de jongere kinderen (5/6 jaar) is er een route van 2,5 kilometer. Onderweg zijn er verschillende opdrachten en hindernissen en natuurlijk diverse drink-/pauzeplekken. Zorg voor (oude) kleding die vies mag worden. De (groot)ouders kunnen hun kind om 17.00 uur ophalen bij Merhula waar gezamenlijk feestelijk wordt afgesloten en er gelegenheid is om samen wat hindernissen te nemen. Een onvergetelijke ervaring voor groot en klein.

Aanmelden voor de Survivalrun gaat via www.activity4kids.nl/sports4kids/baarn onder het kopje 'Sportdagen zomervakantie 2018'. Vervolgens klik je op 'Survivalrun'. Kosten deelname € 7,50 per persoon. Belangrijk: Wil je graag samen met je vriend/vriendin in een team? Geef dit dan direct bij aanmelding aan bij 'Opmerkingen'.

Voor meer informatie: sportcoördinator Irene de Jong (06-49900591 en irene.dejong@baarn.nl).