• Marlayne Sahupala zal haar medewerking verlenen aan de Singalong.

    Gijs Kranendonk

Singalong Crescendo met Marlayne Sahupala

BAARN Muziekvereniging Crescendo organiseert ook dit jaar weer de traditionele Singalong op de Brink. Naast een optreden van het harmonieorkest van Crescendo onder leiding van dirigent Kees Kramer zal ook de Baarnse Marlayne Sahupala een optreden met dit orkest verzorgen.

"Dit jaar combineren we ons optreden met Vorstelijk Proeven in Centrum Baarn op zondag 30 september. We zijn enorm blij met de medewerking van Marlayne die, ondanks haar drukke agenda, graag tijd vrijmaakt om met ons orkest op te treden. Zij is een geweldige zangeres en we verwachten dan ook heel veel publiek" aldus organisator Gijs Kranendonk.

Marlayne zal, naast haar bekende songfestivalnummer One Good Reason uit 1999, ook enkele nummers van de Beatles en Stevie Wonder ten gehore brengen. Daarnaast zingt zij de titelnummers van de bekende TV series Loveboat en Cheers. Kees Kramer heeft speciaal voor dit evenement deze nummers gearrangeerd voor het orkest. Marlayne zingt deze twee nummers samen met een speciaal voor deze middag samen te stellen projectkoor onder leiding van Kees de Bruijn.

Het is mogelijk om je op te geven voor het projectkoor. Zondag 23 september wordt er gerepeteerd in het Crescendo gebouw van 14.00-17.00 uur. Onder de bezielende leiding van Kees de Bruijn is dat altijd een feestje. Op zondag 30 september zal het projectkoor dan, samen met Marlayne en het harmonieorkest van Crescendo de uitvoering verzorgen waarbij het publiek gevraagd wordt uit volle borst mee te zingen. Natuurlijk zullen de bekende meezingers van o.a. Jan Smit, Marco Borsato en ABBA niet ontbreken die middag. U kunt zich opgeven voor dit projectkoor bij Gijs Kranendonk via kmb@planet.nl. De Singalong is op 30 september van 15.30-17.00 uur. U bent dan van harte welkom. Zie ook het leuke promotiefilmpje op www.facebook.com/crescendobaarn.