• De schooltuinen zijn inmiddels leeg.

    Groene Inval

Prijsuitreiking schooltuinen De Groene Inval 2018

BAARN Het is weer voorbij die mooie zomer en het was een prachtige zomer. Ook op de schooltuinen van De Groene Inval in Baarn heeft de zon zich volop laten zien. In combinatie met de weinige regen leek het misschien zelfs even een beetje té mooi allemaal. Gelukkig heeft de sproeier, samen met de regen van augustus en september, er voor gezorgd dat er toch voldoende oogst van de tuinen kwam. De wortels, aardappels maar vooral de bonen kwamen met kilo's tegelijk van de tuin

En nu raken de tuinen alweer leeg: de tuiniers zijn alles keurig aan het opruimen zodat er straks weer geploegd kan worden en de winterrogge gezaaid.

Om het schooltuinseizoen feestelijk af te sluiten zijn alle schooltuiniers uitgenodigd voor de prijsuitreiking op woensdagmiddag 3 oktober, tussen 16.00 en 17.00 uur. De prijsuitreiking zal worden gedaan door wethouder Mariska de Koning. De organisatie heeft voor iedereen iets leuks en iets lekkers. Voor de echte toptuiniers zijn er speciale onderscheidingen, met de uitreiking van de Joop Gerretsen bokaal natuurlijk als finale.

Voor die kinderen die willen deelnemen aan de cursus Bloemschikken voor kinderen is dit natuurlijk een uitgelezen kans om zich in te schrijven.