• Margje Wittermans beleeft haar première in haar eigen woonplaats.

    Greetje Mulder

Thuiswedstrijd Margje Wittermans

BAARN De rake theatershow NestGoud van Margje Wittermans met mooie verhalen en liedjes, gaat over een moeder die het gezinsleven probeert te combineren met een artiestenbestaan. Hoe dan!?

'Als je echt een goede moeder wilt zijn, kun je nooit een goede actrice zijn en als je een goede actrice wilt zijn kun je nooit een goede moeder zijn. Nou in die spagaat dus!'

Jacques d'Ancona over haar optreden op het Noorderzon festival in Groningen: "Ze is een vertelster die haar publiek acuut bij de kladden grijpt."

Na een periode van experiment en try-outs door het hele land, gaat NestGoud op 5 februari 2020 in première in Theater de Speeldoos Baarn. Een thuiswedstrijd voor Margje die de voorstelling in en rondom de bossen van Baarn schreef tussen alle bedrijven van verschonen en koesteren door. Ze vlecht o.a. haar jeugdherinneringen over de dichteres Vasalis en haar nieuwe ervaringen samen tot een sprankelend geheel van ontroerende momenten, hilarische anekdotes over verplichte borstvoeding, zwangerschapszwemmen met liedjes over het vak van Jeroen Mesker.

Poëtische, muzikale achtbaan Margje: 'NestGoud is een voorstelling over het volgen van je hart en het creëren van je eigen werkelijkheid.' Samen met Jeroen Mesker verrast ze je met een ontroerend en krachtige poëtische en muzikale achtbaan over de impact van het krijgen van een gezin op je wezen als kunstenaar.

KAARTEN NestGoud is op woensdag 5 februari om 20.30 u te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor € 17,50 per kaart. De kaartprijs is inclusief consumptie. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag, donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.