• Marlon Kicken komt naar Baarn.

    Dave van Hout

Marlon Kicken zit In de lift; Op weg naar Carré in Theater de Speeldoos

BAARN De goedlachtste cabaretier uit Brabant komt naar Theater de Speeldoos. Hij begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Marlon Kicken zit letterlijk in de lift! Dit is natuurlijk de makkelijkste en snelste manier om boven te komen, maar is het soms niet slimmer om de trap te nemen?

In zijn cabaretvoorstelling In de lift neemt Marlon je mee van het verleden, naar het heden en de toekomst. Wie kwam hij tegen? En wat staat hem nog te wachten? Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze meesterverteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt en als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof je er zelf bij bent geweest!

Winnaars van Kleinkunst Festivals, een opkomend cabaretier of een onmiskenbaar comedytalent; ze komen allemaal voorbij in de serie Op weg naar Carré; de 7-delige serie met verrassende en aanstormende talenten in Theater de Speeldoos. In een ongedwongen cafésfeer, denk aan de Amerikaanse comedyclubs, kan het publiek genieten van podiumkunstenaars en producties die een opstapje verdienen naar meer bekendheid bij het grotere publiek. En wellicht staan zij uiteindelijk in Carré...

Op weg naar Carré is iedere maand op een donderdagavond om 20.30 uur in de Kleine Zaal van Theater de Speeldoos. Uw consumptie mag mee de Kleine Zaal in.

In de lift is op donderdag 23 januari om 20.30 u te zien in de Kleine Zaal van Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor € 13,00 per kaart. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 14,00. De kaartprijs is exclusief consumptie. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.